НЕЗЛАМНІ МІСТА УКРАЇНИ

                                          


10 українських міст нагороджені відзнакою «Місто-герой України» з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України.   Це обласні центри Харків, Херсон, Чернігів і Миколаїв, міста Донеччини Волноваха й Маріуполь, Охтирка на Сумщині та передмістя Києва, що взяли на себе головний удар атаки ворога на столицю — Гостомель, Буча й Ірпінь. На жаль, уже сьогодні зрозуміло, що цей список буде доповнюватися.


До всесвітнього Дня Міст у бібліотеці-філії  було презентовано літературну виставку присвячену Містам- Героям України, які найбільше постраждали від нашестя російських військ.

Війна, що триває в Україні, демонструє безпрецедентні у світовій історії приклади героїзму як окремих громадян, так і цілих територіальних громад. Не лише міста, а й чимало сіл є справжніми форпостами духу. Їхній подвиг, який твориться щодня під час відсічі збройної агресії рф проти України, буде обов’язково відзначений належним чином. Слава Україні!

Коментарі