Чарівна країна казок

Казка є невід’ємним елементом у вихованні дітей. Вона доступною мовою вчить дітей життя, розповідає про добро і зло. Діти легше розуміють казку, ніж прісну доросле мова. 
Тому якщо дорослі хочуть допомогти пояснити щось дитині, підтримати його, доведеться згадати мову дитинства — казку. Читаючи і розповідаючи казки, ми розвиваємо внутрішній світ дитини.
Діти, яким з раннього дитинства читалися казки, швидше починають говорити правильно висловлюючись. Казка допомагає формувати основи поведінки і спілкування. Роль дитячих казок розвивати фантазію і уяву дитини, а так само його творчий потенціал. Для читання казок важливо вибрати правильний час, коли дитина буде спокійним і в доброму гуморі. Можна робити це перед сном, коли є час обговорити казку. Читати потрібно з задоволенням і не відволікатися, це принесе більше користі і позитивних емоцій. Казки розширюють пізнання дітей. Форма сприйняття добра і зла у дорослих не є подібною.
Під час проведення літературної вікторини юні користувачі читали казки, відгадували загадки, малювали своїх улюблених героїв, та переглянули казку  "Пригоди  Котигорошка та його друзів".


Коментарі