ВІННИЦЯ - ВЧОРА, СЬОГОДНІ, ЗАВТРА


Генеральна Асамблея ООН 27 грудня 2013 року у резолюції 68/239 ухвалила рішення оголосити 31 жовтня, починаючи з 2014 року, Всесвітнім днем ​​міст (World Cities Day). Головна мета – привернути увагу широкої світової громадськості до проблем урбанізації. Також в резолюції йдеться про необхідність посилення кооперації країн у використанні можливостей та вирішенні проблем, пов'язаних з цим процесом, щоб забезпечити сталий розвиток міст у всьому світі.


 Вінниця - чудове місто у Центральній Україні, яке славиться не тільки багатою історією, але й безліччю відзнаками, якими її неодноразово нагороджували. Декілька разів Вінницю визнавали найкомфортнішим містом в Україні, багато хто називає Вінницю - містом фонтанів, і є ще чимало досягнень, адже нашому місту безперечно є чим пишатися! Команда МоеMisto пропонує вам 10 цікавих фактів про Вінницю. А ти усі знаєш? 

В бібліотеці-філії відбулася презентація книжкової виставки до дня міст. Вся представлена література розповідає про Вінницю. Про історію міста, про визначні пам'ятники Вінниці, про видатних людей, які жили і працювали у Вінниці. Кожна сторінка книги-це своєрідна історія життя Вінниці. 






Коментарі