Солодке печиво



Чудовий смак свіжої випічки манить ароматом та надихає на приємну ауру блаженства та спокою. Смачний та запашний чай різних смаків та вподобань доречно так лаконічно смакуватиме у поєднанні із свіжоспеченим печивом. Для гурманів особливих смаків печиво можна наповнити різноманітними оригінальними смаколиками, які  так доречно смакуватимуть із запашною свіжо запареною кавою. Випічка у поєднанні із чудовим какао смакує солодко та ніжно, надаючи позитивні нотки спокою та відпочинку. У компанії із хорошим настроєм, смаколики куштуються по особливому ніжно та солодко, даруючи приємність розмові, ароматні напої кави та чаю довершують оригінальність смаку.

13 травня в бібліотеці - філії було проведено майстер - клас по виготовленню імбирного печива.






Діти були в захваті, адже вони так полюбляють солодке, смачненьке, малювати та фантазувати. А цей майстер - клас поєднав всі їхні бажання. Можна було змінювати колір, самому підібрати прикраси з квіточок, або намалювати так, як на зразку.




Дякуємо чудовій  майстрині Світлані Колногозюк за чудово проведений час. 
Для всіх любителів солоденького та гарних рецептів пропонуємо книги неперевершеної української майстрині випічки Дарії Цвек.


Народилася 10 жовтня 1909 року в містечку Гримайлів на Тернопільщині. Тут минало дитинство, тут живуть найсолодші спогади – про перші подаруночки під ялинкою, накрохмалені свіжі скатертини на родинному столі, найсмачніші ласощі з бабуниних рук.


Рецепти кращою українською кулінарки Дарії Цвек - настільна книга кожної господині в Західній Україні. Все по різних видах тіста, десертах, напоях і вареннях. Перевидавалася 9 разів. Що відрізняє цю та інші книги Цвек, так це доступний стиль викладу, створюється враження, що читаєш кулінарні записи матусі чи бабусі.

Кулінарний бестселер, який витримав дев’ять перевидань й виходив мільйонними накладами, після 25-річної перерви повертається до господинь. «Солодке печиво» Дарії Цвєк відродилося у «Видавництві Старого Лева».



Книга "Малятам та батькам"– це унікальна мандрівка традиційними та дитячими святами. Тут міститься чимало корисних порад – як створити для Ваших дітей і всієї родини особливу святкову атмосферу в домі, навчити наймолодших членів сім’ї добрим манерам, етикету, мистецтву готувати і красиво сервірувати стіл, прибрати ялинку, власноруч виготовити і подарувати одне одному невеличкі подарунки. Багатий матеріал книги доповнюють описи ігор та розваг для малечі, святкові віршики, народні віншування, колядки та щедрівки з нотами, що стане у пригоді не лише батькам, але й вихователям дитячих садків, учителям молодших класів шкіл. Подарункове видання проілюстроване графічними малюнками та кольоровими світлинами.















Коментарі