«В душі бринить струна єдина-родина, книга і дитина»


Сім'я - головна цінність в нашому житті. Не дивно, що їй присвячено кілька свят в році. У травні відзначається Міжнародний день сімей - свято, присвячене проблемам сім'ї та родинним зв'язкам. Святкується воно 15 травня.

Свято було створено організацією Об'єднаних Націй. З 1980-их років організація приділяла питанням сім'ї все більше уваги. У 1993 році ООН встановила Міжнародний день сім'ї, а датою свята було обрано 15 травня. Щороку у свята є своя тема, яка пов'язана з сім'ями, наприклад, сім'ї і здоровий спосіб життя, проблеми незаможних сімей і роль батька в сім'ї.


День сім'ї - хороший привід відвідати або обдзвонити всіх рідних і сказати їм кілька приємних слів. У цей день сім'ї збираються разом за вечерею і обмінюються подарунками. У таке свято можна подякувати рідним за все світле і хороше, що вони принесли в наше життя.

15 травня в бібліотеці філії проведено літературне читання «В душі бринить струна єдина-родина, книга і дитина». Маленькі користувачі читали вірші про сім'ю, відгадували загадки та кросворди, малювали малюнки.

Коментарі