Веселкова казка

Сидіння в підвалах, евакуація під обстрілами, розлука з рідними, втрата домівки — усе це лишає в дитячій душі глибокий слід. Він може болюче резонувати все подальше життя — або стати ресурсом сили. Що може зробити кожен з нас для того, аби наші діти мали щасливе дитинство навіть в умовах війни?


26 лютого в бібліотеці-філії відбулася  зустріч з арт-терапевткою, письменницею, авторкою та ведучою творчих майстерень по казко творчості - пані Світланою. Пані Світлана завітала не сама, а з Веселковим Їжачком та його друзями і з Чарівними олівцями. На зустрічі діти вчилися знімати свою тривожність, а також розкривати свій творчий потенціал, розвивати креативне мислення та зв'язне мовлення.

Веселковий Іжачок розповів діткам, що  навіть у такий важкий час вони можуть  отримувати приємні емоції від того, що близькі люди поруч, що світить сонечко, що птахи співають, що друзі поруч і ще багато, багато прекрасного є поруч. А ще свої приємні емоції можна намалювати чарівними олівцями, що всі і зробили з великим задоволенням.



Коментарі