#Кожен_день_є_гарним_для_читання


Навесні настає час пригод та надихаючих історій. Читайте сучасні книги з атмосферою весни і буде вам радість!
"Фіалки в березні "- книга американської письменниці Сари Джіо «Фіалки в березні» – це одна з надихаючих книг про весну для дорослих. Головна героїня письменниця Емілі Вілсон після виходу у світ свого роману, який став популярним, вирушає з Нью-Йорка на острів Бейнбридж. Емілі щойно розлучилась з чоловіком, у неї творча криза, тож розвіятись і змінити оточення саме час! На острові Емілі згадує дитинство та зустрічає своє юнацьке захоплення – Грега. Знайомиться також з Джеком, і не може розібратись, хто їй подобається більше. Разом з тим Емілі знаходить щоденник своєї родички і дізнається про історію, яка давно припала пилом. Легка і динамічна книга «Фіалки в березні» розважить вас і подарує кілька незабутніх весняних вечорів.


Успішна українська художниця Анна, яка зробила кар´єру в Росії, їде у відпустку на запрошення колишньої однокурсниці у віддалене село поблизу старовинного замку, де можна легко загубитися у часі і просторі. В цей же час у дикому урочищі Карпат проводить дослідження науковець-етолог Юрій. Він вивчає поведінку вовків у природному середовищі. Для цього він взяв під опіку трьох новонароджених вовченят, які втратили батьків. Людина і вовки в цій «зграї» живуть за вовчими законами, які іноді виглядають більш досконалими, ніж ті, за якими живуть люди.
Несподівана зустріч з художницею докорінно змінює життя і дослідника, і вовчої зграї 


Дивний дерев’яний куб — дідів спадок студенту Максимові Підгірському. Спадок, який Максим передав своєму викладачеві старослов’янської міфології Далібору Кравцю. Передав і… зникнув назавжди. Далібор знайшов усередині куба зашифроване послання глаголицею. Чоловік не знав, що з тієї миті на нього відкрито смертельне полювання. Дві потужні організації, які роками намагаються знищити одна одну, розпочали запекле змагання. І мета обох — знайти Далібора якомога раніше. Бо лише він має ключ до загадки містичного спадку…


У юності Іріса мріяла шити одяг, проте її батьки зробили все можливе, щоб їхня дочка здобула пристойніший фах. Тепер її життя рухається за найгіршим сценарієм – зі щоденною рутиною буднів і свят, у якій навіть почуття коханого чоловіка в’януть просто на очах. І, здається, вже ніщо не може цього змінити. А проте одного дня Іріса зважується на відчайдушну спробу оживити свою давню мрію. Так вона потрапляє до Парижа. Нові враження, нові люди, нове життя. Та чи зможе Іріса зберегти своє справжнє кохання? Чи зможе знайти себе справжню? Чи зможе прийняти виклик і вийти переможницею?

Роман Джоан Харріс «Шоколад» (українською мовою) повністю відповідає своїй назві, як і в значенні загального фону для оповіді, так і в глибшому значенні. Цей твір, який охоплює багато різних тем, він змушує перейнятися, замислитися, по-новому подивитися на світ та оточуючих.
Коли читаєш книгу «Шоколад» Джоан Гарріс, то в душі з’являється щось добре і світле, бажання зрозуміти та прийняти інших, змінити життя на краще.
Добра і надихаюча історія з назвою «Манюня» від Наріне Абгарян точно припаде вам до душі затишного весняного вечора. Історія про дружбу двох дівчаток Нарки та Манюні переростає в справжню дружбу сімей. Весела, дитиняча, кумедна і легка книга, яка стане вам близькою
Роман «Чоловік на ім’я Уве» вже встиг підкорити серця мільйонів читачів по всьому світу. Уве – відлюдник, який не бачить просвітку в житті, та раптом одна смішна і надокучлива сімейка, яка селиться по сусідству, перевертає життя Уве і так зароджуються велика дружба.

 





















Весняні книги про добрі вчинки надихають! Книга з класики дитячої літератури «Таэмний сад» Френсіс Бернетт оповідає історію дівчинки Мері. Вона втратила батьків і змушена переїхати до свого дядька – відлюдника Арчибальда Крейвена. Будучи дівчинкою, яка звикла до потурань найменшим забаганкам та цілого загону покірних слуг, Мері доводиться нелегко у дядька. Маєток містера Крейвена величезний і Мері постійно досліджує нові кімнати, але їй не дають покою чутки про таэмний сад. Вечорами вона чує дивні звуки, схожі на плач. Дівчинка знаходить ще когось, хто мешкає у великому будинку дядька.

 





Коментарі