Відомий казкар України-Сашко Лірник



 Сашко Лірник (Олександр Власюк) народився і виріс в Умані. Він Заслужений працівник культури України, відзначений багатьма мистецькими винагородами.

Актор-казкар записав 5 CD альбомів власних казок:

«Казки лірника Сашка» (аудіокнига MP3), присвятив своєму батькові — Власюку Івану Семеновичу;

«Дорослим і дітям» (аудіокнига MP3);

«Химерні оповіді» (аудіокнига MP3);

«Казки для старшеньких» (аудіокнига МР3);

«Музика і пісні з казок Лірника Сашка» (аудіокнига МР3);

Опубліковано дві книги його казок, 

Знято 2 повнометражних фільми за його сценаріями:

 «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», 

«Чорний Козак».

Також знято мультсеріал «Моя країна ─ Україна»

Сашко Лірник, людина, яка присвятила себе українським казкам, легендам, билинам, яка знає, вивчає, складає, розповідає їх як ніхто інший є ведучим проекту "Історія України вказках та легендах" Пісочна анімація від «Золотого Лева» підсилює казковість та чарівність дійства. Байдужими не залишиться ані дорослі, ані діти.

Лірник з 2014 року їздить з виступами до захисників України, розповідає військовим казки навіть телефоном.

У кожному випуску програми "Казки Сашка Лірника" розповідає різноманітні казки, а його дотепний коментар перетворює знайомі мелодії народних казок на свіжі струмочки захопливих історій і фантастичних пригод на втіху дорослим і малечі. 

 Сашко Лірник — казкар-лірник, сценарист, актор, телеведучий пропонує надіслати всім охочим аудіофайл із записом своїх казок в авторському виконанні. 

Зайдіть  на мою сторінку фейсбуку. Пишіть мені свій емейл, і я надішлю вам цей скарб. Просто емейл,без лишніх слів, подяк і питань. Прошу просто емейл. Додаткові слова заважають копіювати. До війни вартість кількагодинного аудіозапису становила 250 гривень. Сьогодні Казкар, щоб підтримати українські родини і маленьких українців надсилає свій доробок усім охочим безкоштовно. Винагорода ─ за можливості і при бажанні отримувача.


Сашко Лірник повідомив, що зараз записує новий аудіоальбом казок.─ Там будуть казки про доктора Лапочку, козацька містична казка-повість «Останній воїн», яку відмовились екранізувати чиновники, казки про Домовика, казка про Характерника і московських окупантів.Кілька годин казок.


Коментарі