Веселі равлики. Аплікація з насіння.



Вироби із зерен, крупи і різного насіння своїми руками – відмінний спосіб зайняти дітей з користю, адже робота з таким натуральним матеріалом чудово тренує дрібну моторику рук, що сприяє поліпшенню загального і мовного розвитку.  Також такі заняття допомагають виховувати у дітей терпіння, старанність і посидючість.


Вироби з крупи своїми руками можуть зробити не тільки школярі, адже таке спільне творчість підійде навіть для маленьких дітей. Правда, з малюками потрібно перебувати невідлучно, щоб вони ніяк собі не нашкодили. В якості матеріалу вам можуть знадобитися:всілякі види круп і зерен ? гречка, рис, просо, манка;бобові – горох, чечевиця і різнобарвна квасоля; будь-які насіння і насіння – кавунові, гарбуз, дині і соняшнику.


Чим більше ви задіюєте різних круп, насіння і насіння, тим краще, адже всі вони не тільки різняться за своїми розмірами і формою, але ще й за кольором і фактурі. Тобто, у вас буде величезний простір для фантазії і творчості. А якщо для вашої вироби з зерен потрібні якісь особливі кольору, то ви завжди можете пофарбувати свої матеріали, використовуючи акварельні фарби або гуаш.

Коментарі